Cateringhuset – der maten smaker like godt som den ser ut!

 Vi startet Cateringhuset i 2016 med et stort ønske om å lage og levere god mat som alle liker. I dag består bedriften av fire entusiastiske kokker som alle lever og ånder for å lage smakfulle retter til ditt arrangement.

Cateringhuset leverer selskapsmat til alle typer anledninger i Oslo og Akershus, fra små møter og bursdager, til store bryllup eller jubileer. Vi er opptatt av å gi deg gode og minneverdige matopplevelser og eksemplarisk service til fornuftige priser.

På menyen tilbyr vi alt fra fingermat, tapas og koldtbord til servering av flere retter og leie av privat kokk. Kanskje trenger du bare påsmurt lunsj til dagens møte, en gryterett til de ansatte som jobber overtid eller en kakebuffet til helgens konfirmasjon? Uansett anledning holder maten vi leverer alltid høy kvalitet og vi er opptatt av å bruke gode og kortreiste råvarer.

Vi liker å ha tett kontakt med deg som kunde slik at vi kan skreddersy maten etter dine behov, derfor møtes vi gjerne for å diskutere ulike løsninger og muligheter.

Cateringhuset leverer catering i hele Oslo og Akershus, og du kan være trygg på at maten kommer til avtalt tid.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på god mat til ditt arrangement.

Eier og kokk
Stein Hansen Signature