Åpningstider

Kjøkkenet er åpent for henting av matkasser mandag til fredag kl 09-14.
Vi har hjemkjøring av matkasser mandag til fredag mellom kl 11-20 så langt vi har kapasitet. Hvis vi ikke har mer kapasitet, så vil leveringsalternativene fjernes.

Bestilling

Vi tar KUN i mot bestilling via nettsiden vår. Du må gjerne ringe oss, eller kontakte oss via chat om du har spørsmål, men bestilling og betaling må foretas på nett.
Bestilling må være oss i hende minimum 1 dag før levering, vi fjerner bestillingsmuligheten de dagene vi ikke har mer kapasitet.
Minstebestilling for levering er 500,-

Betaling

Vi tar betaling via Vipps eller kredittkort online.
Vi sender ikke faktura eller tar betalt ved levering.
Dette er en ekstra service fra oss til folk som ikke kommer seg på butikken og ønsker mat levert hjem på døra. Og for å holde prisene lave, så må vi gjøre det så enkelt som mulig.

Levering

Vi leverer i Oslo og Bærum.
Varene blir levert utenfor hovedinngangen på oppgitte adresse. Sett gjerne ut ett bord eller en stol vi kan sette varene på. Vi ønsker minst mulig kontakt med kundene. Men vi deler gjerne ut smil!
Vi leverer innenfor oppgitte tidsintervaller som er tilgjengelige ved utsjekk.
Pris for levering varierer etter område og fremkommer når du velger riktig område ved utsjekk.
Vennligst ikke velg feil område for å få levering andre dager, matkassen din vil da bli med sjåføren tilbake, og du må selv hente den hos oss.

Matkassene

Det er ikke mulig å endre innhold i matkassene våre, eller sette sammen sine egne middager.
Dette er en ekstra service fra oss til folk som ikke kommer seg på butikken og ønsker mat levert hjem på døra. Og for at så mange som mulig skal kunne benytte seg av dette, så må vi gjøre det så enkelt som mulig.

Kontroll

Kontroller leveransen umiddelbart. Avvik meldes via tlf eller chat.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Merkenavnet Cateringhuset eies av:

Organisasjonsnummer:

922865574

Navn/foretaksnavn:

1349 KIT AS

Organisasjonsform:

Aksjeselskap

Forretningsadresse:

Philip Pedersens vei 20
1366 Lysaker

Kommune:

Bærum/Oslo

Telefon:

45480070