Lunsjmenyallergener

Uke 1.

Lunsjmeny 6 ukers roterende. Allergener merket i rødt. For ordens skyld, allergenene står direkte etter den ingrediensen som inneholder allergener.

Mandag:

Lasagne: Gluten.

Vegetarlasagne: Gluten.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Caesarsalat: Egg, Laktose, fisk med kylling, bacon og krutonger: Gluten (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Panert rødspette: Fisk Gluten. Med dampede grønnsaker, stekte potetbåter og remulade: Egg.

Ertesuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Kylling korma med ris.

Vegetar korma.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Biff lindstrøm: Laktose med wokgrønnsaker, brun saus og potetbåter.

Tomatsuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Kyllingsalat. Vår nye signatursalat med alle godsakene!

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Taco med «alt» tilbehør. Gluten i hvetetortillaen..

Vegetartaco

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Tacosalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Cateringhusets lunsjmeny

Uke 2.

Mandag:

Pizzasnurrer: Gluten.

Vegetar pizzasnurrer: Gluten.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Caesarsalat: Egg, Laktose, fisk med kylling, bacon og krutonger: Gluten (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Lys lapskaus med flatbrød: Gluten.

Linsesuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Laks: Fisk. Med bakte grønnsaker, potet og persilledressing.

Vegetar vårruller: Gluten. Med ris og sweet chili saus.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Burrito: Gluten. Fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker.

Vegetarburrito: Gluten.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Kyllingsalat. Vår nye signatursalat med alle godsakene!

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Biff stroganoff med ris.

Blomkålsuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Earth, wind and fire salat. Et fyrverkeri av farger og smak.

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Cateringhusets lunsjmeny

Uke 3.

Mandag:

Fiskegrateng: Fisk Gluten Egg Laktose.

Indisk dal med ris.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Caesarsalat: Egg, Laktose, fisk med kylling, bacon og krutonger: Gluten (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Spanske kjøttboller med tomatsaus, wokgrønnsaker og pastaskruer: Gluten

Brokkolisuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Chili con carne: Selleri. Med ris, rømme: Laktose. Og chips.

Chili sin carne: Selleri.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Pasta: Gluten. Bolognese.

Fiskesuppe: Fisk Skalldyr.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Kyllingsalat. Vår nye signatursalat med alle godsakene!

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Hønsefrikasse med mandelpoteter.

Fylt paprika.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Earth, wind and fire salat. Et fyrverkeri av farger og smak.

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Cateringhusets lunsjmeny

Uke 4.

Mandag:

Lasagne: Gluten.

Vegetarlasagne: Gluten.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Caesarsalat: Egg, Laktose, fisk med kylling, bacon og krutonger: Gluten (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Karbonader med stekt løk, stekte potetbåter og brun saus.

Sjampinjongsuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Kylling tikka masala med ris.

Vegetar tikka.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Ovnsbakt torsk: Fisk. Med pesto, rotgrønnsaker og potet.

Kyllingsuppe med hvitløk, ingefær, chili og karri.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Kyllingsalat. Vår nye signatursalat med alle godsakene!

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Taco med «alt» tilbehør. Gluten i hvetetortillaen..

Vegetartaco

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Tacosalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Uke 5.

Mandag:

Asiatisk wok med svinekjøtt og nudler: Gluten.

Vegetarwok.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Caesarsalat: Egg, Laktose, fisk med kylling, bacon og krutonger: Gluten (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Bifflapskaus med flatbrød: Gluten.

Minestronesuppe: Gluten Selleri.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Laks: Fisk. Med bakte grønnsaker, potet og persilledressing.

Bulgursalat.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Kylling og chorizogryte med ris.

Spinatsuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Kyllingsalat. Vår nye signatursalat med alle godsakene!

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Burrito: Gluten. Fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker.

Vegetarburrito: Gluten.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Earth, wind and fire salat. Et fyrverkeri av farger og smak.

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Uke 6.

Mandag:

Fiskekaker: Fisk. Med wokgrønnsaker, potet og brun saus.

Bakt potet med kryddersmør: Laktose. Og mais.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Caesarsalat: Egg, Laktose, fisk med kylling, bacon og krutonger: Gluten (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Kjøttboller, dampede grønnsaker, potetmos: Laktose. Og brun saus.

Løksuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Quesedilla: Gluten. Med kylling og ris.

Vegetar quesedilla: Gluten.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Pytt i panne med egg: Egg.

Aspargessuppe.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Kyllingsalat. Vår nye signatursalat med alle godsakene!

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Pasta: Gluten. Carbonara.

Pannekaker: Egg Gluten Laktose. Med syltetøy.

Blandet salat: Salatblader, agurk, tomat og et utvalg av grønnsaker fra vårt nye salatbarkonsept.

Earth, wind and fire salat. Et fyrverkeri av farger og smak.

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

For priser og bestilling klikk på Firmalunsj

 

Vegetarretter vil varieres.

I tillegg til salatene leveres bønner og andre proteiner for vegetarianere.

Salatene lever med dressing.

Salatene vil bli utvidet etter hvert.

Vi har et stort utvalg med ferskt pålegg som varieres daglig.

Det vil forekomme endringer i menyen basert på sesongråvarer ol.

Alt laget fra bunnen av på vårt kjøkken.