Lunsjmenyallergener

Full lunsjmeny med allergener og vekt tilsvarende lunsjpakke 01.

Lunsjmeny hver dag 40 gram brød og 30 gram pålegg. Salat alltid 50+50 gram (unntatt tacodager).

Allergener: Gluten, Skalldyr, Egg, Fisk, Peanøtter, Soya, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Svoveldioksid og sulfitter, Lupin, Bløtdyr.

Uke 1 Lunsjmeny

Mandag

Lasagne Gluten Melk. 300 Gram
Vegetarlasagne. 80 Gram
Cateringhusets konseptsalat.  50 Gram
Caesarsalat Egg Fisk Melk med kylling, bacon og krutonger Gluten. 50 Gram

Tirsdag

Panert rødspette Fisk Gluten Egg 130 med dampede grønnsaker 80, stekte potetbåter 100 og remulade Egg 20.
Ertesuppe. 50
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Kylling korma 200 med ris 100.
Vegetar korma. 80
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Biff Lindstrøm 120 med wokgrønnsaker 80, brun saus 30 (50) og potetbåter 100.
Tomatsuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Taco med «alt» tilbehør 100 kjøttdeig, 50 kylling.
Vegetartaco *.
Cateringhusets konseptsalat 50.
Tacosalat * 280.

Uke 2 Lunsjmeny

Mandag

Pizzasnurrer Gluten Melk 1,6 stk.
Vegetar pizzasnurrer Gluten Melk 0,4 stk.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat Egg Fisk Melk med kylling, bacon og krutonger Gluten. 50 Gram

Tirsdag

Lys lapskaus 330 med flatbrød Gluten.
Linsesuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Laks Fisk 100 med bakte grønnsaker 80, ris 100 og persilledressing Melk 20.
Vegetar vårruller Gluten 60 med sweet chili saus 20.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Burrito Gluten fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker 0,8.
Vegetarburrito Gluten 0,2 .
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Biff Stroganoff 230 med ris 100.
Blomkålsuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Uke 3 Lunsjmeny

Mandag

Fiskegrateng Egg Fisk Melk Gluten 300.
Indisk Dal 50 med ris 30.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat Egg Fisk Melk med kylling, bacon og krutonger Gluten. 50 Gram

Tirsdag

Spanske kjøttboller 100 med tomatsaus 50, wokgrønnsaker 80 og

pastaskruer Gluten 100.
Brokkolisuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Chili con carne Selleri 150 med ris 100, rømme Melk 30 og chips 20.
Chili sin carne Selleri 80.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Pasta Gluten 100 bolognese 230.
Fiskesuppe Fisk 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Hønsefrikasse 200 med mandelpoteter 100.
Fylt paprika 80.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Uke 4 Lunsjmeny

Mandag

Lasagne Gluten Melk. 300 Gram
Vegetarlasagne 80.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat Egg Fisk Melk med kylling, bacon og krutonger Gluten. 50 Gram

Tirsdag

Karbonader 130 med stekt løk 50, stekte potetbåter 100 og brun saus 50.
Sjampinjongsuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Kylling tikka masala 200 med ris 100.
Vegetar tikka 80.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Ovnsbakt torsk Fisk 100 med pesto 20, rotgrønnsaker 80 og potet 80.
Kyllingsuppe med hvitløk, ingefær, chili og karri 100.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Taco med «alt» tilbehør 100 kjøttdeig, 50 kylling.
Vegetartaco *.
Cateringhusets konseptsalat 50.
Tacosalat * 280.

Uke 5 Lunsjmeny

Mandag

Asiatisk wok med svinekjøtt 200 og nudler Gluten 100.
Vegetarwok 80.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat Egg Fisk Melk med kylling, bacon og krutonger Gluten. 50 Gram

Tirsdag

Bifflapskaus 330 med flatbrød Gluten.
Minestronesuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Laks Fisk 100 med bakte grønnsaker 80, potet 100 og persilledressing 20.
Bulgursalat Gluten 80.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Kylling og chorizogryte 230 med ris 100.
Spinatsuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Burrito Gluten fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker 0,8.
Vegetarburrito Gluten 0,2.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Uke 6 Lunsjmeny

Mandag

Fiskekaker Fisk 100 med wokgrønnsaker 80, potet 100 og brun saus 20.
Bakt potet 50 med kryddersmør Melk 10 og mais 20.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat Egg Fisk Melk med kylling, bacon og krutonger Gluten. 50 Gram

Tirsdag

Kjøttboller 100 med dampede grønnsaker 80, potetmos Melk 120 og

brun saus 50.
Løksuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Quesedilla Gluten med kylling 0,8 og ris 100.
Vegetar quesedilla Gluten 0,2.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Pytt i panne 280 med egg Egg 1/2.
Aspargessuppe 50.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Pasta Gluten 100 carbonara 200.
Pannekaker Gluten Egg Melk 50 med syltetøy 10.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Se vårt utvalg her: Firmalunsj