Lunsjmeny

Uke 1

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Pizza.
Vegetarpizza.
Caesarsalat.

Tirsdag

Marinert kyllingspyd (uten spyd) med bønnesalat.
Vegetarspyd (uten spyd).
Gresk salat.

Onsdag

Bifflapskaus med flatbrød.
Vegetarlapskaus.
Kyllingsalat.

Torsdag

Viltgryte med kokte poteter.
Dagens suppe.
Pokesalat med laks.

Fredag

Lasagne.
Vegetarlasagne.
Chef salat.

Uke 2

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Spanske kjøttboller i tomatsaus med grønnsaker og pasta.
Vegetar kjøttboller.
Caesarsalat.

Tirsdag

Burrito med oksekjøtt, bønner og grønnsaker.
Vegetarburrito.
Gresk salat.

Onsdag

Kylling tikka masala med ris.
Vegetar tikka masala.
Kyllingsalat.

Torsdag

Ovnsbakt laks med grønnsaker, potet og urtesaus.
Dagens suppe.
Pokesalat med tempura.

Fredag

Lunsjkaker med grønnsaker og potet.
Tomatsuppe.
Chef salat.

Uke 3

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Stekepølser og potetmos.
Vegetarburger.
Caesarsalat.

Tirsdag

Pasta bolognese.
Dagens suppe.
Gresk salat.

Onsdag

Panert rødspette med dampede grønnsaker, dillpoteter og remulade.
Pannekaker.
Kyllingsalat.

Torsdag

Svinekam i tomatsaus med grønnsaker og potetmos.
Vegme i tomatsaus.
Pokesalat med laks.

Fredag

Taco med tilbehør.
Vegetartaco.
Chef salat.

Uke 4

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Fiskekaker med råkost, kokt potet og brun saus.
Dagens suppe.
Caesarsalat.

Tirsdag

Biff Stroganoff med ris.
Vegetar Stroganoff.
Gresk salat.

Onsdag

Pizza.
Vegetarpizza.
Kyllingsalat.

Torsdag

Karbonader med løk, grønnsaker, poteter og brun saus.
Dagens suppe.
Pokesalat med laks.

Fredag

Lasagne.
Vegetarlasagne.
Chef salat.

Uke 5

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Kjøttboller med dampede grønnsaker, potetmos og brun saus.
Vegetarboller.
Caesarsalat.

Tirsdag

Burrito med oksekjøtt, bønner og grønnsaker.
Vegetarburrito.
Gresk salat.

Onsdag

Lys lapskaus med flatbrød.
Vegetarlapskaus.
Kyllingsalat.

Torsdag

Laks med grønn potetsalat.
Cateringhusets kyllingsuppe.
Pokesalat med tempura.

Fredag

Chili con carne med ris.
Chili sin carne.
Chef salat.

Uke 6

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Kyllingklubber, coleslaw og småpoteter.
Dagens suppe.
Caesarsalat.

Tirsdag

Shepherds pie (oksekjøtt).
Pulled Vegme med søtpotet og bakte cherrytomater.
Gresk salat.

Onsdag

Biff lindstrøm med bakte grønnsaker, potetbåter og peppersaus.
Vegetarburger.
Kyllingsalat.

Torsdag

Stekt ris med skinke og grønnsaker.
Stekt ris vegetar.
Pokesalat med laks.

Fredag

Taco med tilbehør.
Vegetartaco.
Chef salat.

Firmalunsj

Se alle våre firmalunsj pakker her: