Lunsjmeny

Uke 1

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Lasagne.
Vegetarlasagne.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat med kylling, bacon og krutonger.

Tirsdag

Panert rødspette med dampede grønnsaker, stekte potetbåter og remulade.
Ertesuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Kylling korma med ris.
Vegetar korma.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Biff Lindstrøm med wokgrønnsaker, brun saus og potetbåter.
Tomatsuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Taco med "alt" tilbehør.
Vegetartaco.
Cateringhusets konseptsalat.
Tacosalat.

Uke 2

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Pizzasnurrer.
Vegetar pizzasnurrer.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat med kylling, bacon og krutonger.

Tirsdag

Lys lapskaus med flatbrød.
Linsesuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Laks med bakte grønnsaker, poteter og persilledressing.
Vegetar vårruller med ris og sweet chili saus.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Burrito fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker.
Vegetarburrito.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Biff Stroganoff med ris.
Blomkålsuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Uke 3

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Fiskegrateng.
Indisk Dal med ris.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat med kylling, bacon og krutonger.

Tirsdag

Spanske kjøttboller med tomatsaus, wokgrønnsaker og pastaskruer.
Brokkolisuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Chili con carne med ris, rømme og chips.
Chili sin carne.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Pasta bolognese.
Fiskesuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Hønsefrikasse med mandelpoteter.
Fylt paprika.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Uke 4

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Lasagne.
Vegetarlasagne.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat med kylling, bacon og krutonger.

Tirsdag

Karbonader med stekt løk, stekte potetbåter og brun saus.
Sjampinjongsuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Kylling tikka masala med ris.
Vegetar tikka.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Ovnsbakt torsk med pesto, rotgrønnsaker og potet.
Kyllingsuppe med hvitløk, ingefær, chili og karri.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Taco med "alt" tilbehør.
Vegetartaco.
Cateringhusets konseptsalat.
Tacosalat.

Uke 5

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Asiatisk wok med svinekjøtt og nudler.
Vegetarwok.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat med kylling, bacon og krutonger.

Tirsdag

Bifflapskaus med flatbrød.
Minestronesuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Laks med bakte grønnsaker, potet og persilledressing.
Bulgursalat.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Kylling og chorizogryte med ris.
Spinatsuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Burrito fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker.
Vegetarburrito.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Uke 6

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Fiskekaker med wokgrønnsaker, potet og brun saus.
Bakt potet med kryddersmør og mais.
Cateringhusets konseptsalat.
Caesarsalat med kylling, bacon og krutonger.

Tirsdag

Kjøttboller med dampede grønnsaker, potetmos og brun saus.
Løksuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Gresk salat.

Onsdag

Quesedilla med kylling og ris.
Vegetar quesedilla.
Cateringhusets konseptsalat.
Cobb salat.

Torsdag

Pytt i panne med egg.
Aspargessuppe.
Cateringhusets konseptsalat.
Kyllingsalat.

Fredag

Pasta carbonara.
Pannekaker med syltetøy.
Cateringhusets konseptsalat.
Earth, wind and fire salat.

Firmalunsj

Se alle våre firmalunsj pakker her: