Lunsjmeny

Uke 1

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Pizza.
Vegetarpizza.
Biffsalat.

Tirsdag

Quesedilla med kylling, ris og grønnsaker.
Vegetarquesedilla.
Caesarsalat.

Onsdag

Bifflapskaus med flatbrød.
Vegetarlapskaus.
Scampisalat.

Torsdag

Viltgryte med kokte poteter.
Dagens suppe.
Pokesalat.

Fredag

Lasagne.
Vegetarlasagne.
Chefsalat.

Uke 2

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Spanske kjøttboller i tomatsaus med grønnsaker og pasta.
Vegetar kjøttboller.
Biffsalat.

Tirsdag

Burrito med oksekjøtt, bønner og grønnsaker.
Vegetarburrito.
Caesarsalat.

Onsdag

Kylling tikka masala med ris.
Vegetar tikka masala.
Scampisalat.

Torsdag

Ovnsbakt laks med grønnsaker, potet og urtesaus.
Indisk dal.
Chefsalat.

Fredag

Lunsjkaker med grønnsaker og potet.
Tomatsuppe.
Pokesalat.

Uke 3

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Stekepølser og potetmos.
Vegetarburger.
Biffsalat.

Tirsdag

Pasta bolognese.
Dagens suppe.
Caesarsalat.

Onsdag

Panert rødspette med dampede grønnsaker, dillpoteter og remulade.
Pannekaker.
Scampisalat.

Torsdag

Kylling chop suey med ris.
Vegetar chop suey.
Pokesalat.

Fredag

Taco med tilbehør.
Vegetartaco.
Chefsalat.

Uke 4

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Fiskekaker med råkost, kokt potet og brun saus.
Dagens suppe.
Biffsalat.

Tirsdag

Biff Stroganoff med ris.
Vegetar Stroganoff.
Caesarsalat.

Onsdag

Pizza.
Vegetarpizza.
Scampisalat.

Torsdag

Karbonader med løk, grønnsaker, poteter og brun saus.
Dagens suppe.
Pokesalat.

Fredag

Lasagne.
Vegetarlasagne.
Chefsalat.

Uke 5

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Kjøttboller med dampede grønnsaker, potetmos og brun saus.
Vegetarboller.
Biffsalat.

Tirsdag

Burrito med oksekjøtt, bønner og grønnsaker.
Vegetarburrito.
Caesarsalat.

Onsdag

Lys lapskaus med flatbrød.
Vegetarlapskaus.
Scampisalat.

Torsdag

Laks med grønn potetsalat.
Cateringhusets kyllingsuppe.
Chefsalat.

Fredag

Chili con carne med ris.
Chili sin carne.
Pokesalat.

Uke 6

Meny for denne uken.
Pålegg varieres daglig.
Alltid nystekt brød.

Mandag

Kyllingklubber, coleslaw og småpoteter.
Dagens suppe.
Biffsalat.

Tirsdag

Laks med grønnsaker, teriyakisaus og pitabrød.
Pulled Vegme med søtpotet og bakte cherrytomater.
Caesarsalat.

Onsdag

Biff lindstrøm med bakte grønnsaker, potetbåter og peppersaus.
Vegetarburger.
Scampisalat.

Torsdag

Kylling lemongrass med ris.
Vegetar lemongrass.
Pokesalat.

Fredag

Taco med tilbehør.
Vegetartaco.
Chefsalat.

Firmalunsj

Se alle våre firmalunsj pakker her: