Lunsjmeny

Uke 1.

Lunsjmeny 6 ukers roterende. Allergener merket i rødt.

Mandag:

Røkte pølser med rotgrønnsaker, brun saus og potetmos: Laktose.

Dagens vegetarrett.

Blandet salat.

Caesarsalat med kylling og bacon (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Asiatisk wok med svinekjøtt og nudler: Gluten.

Pannekaker: Gluten Laktose Egg med tilbehør.

Blandet salat.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Utvalgte gode omeletter: Egg.

Indisk kyllingsuppe.

Blandet salat.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Lapskaus med flatbrød: Gluten.

Panert rødspette: Fisk, Gluten med råkostsalat og remulade: Egg.

Blandet salat.

Kyllingsalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Biff stroganoff: Laktose med ris.

Fransk løksuppe.

Blandet salat.

Kjøkkensjefens salat

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Cateringhusets lunsjmeny

 

Uke 2.

Mandag:

Pasta: Gluten bolognese.

Dagens vegetarrett..

Blandet salat.

Caesarsalat med kylling og bacon (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Kjøtt i mørket med potetmos: Laktose.

Dagens vegetarrett.

Blandet salat.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Kylling korma med ris.

Fiskesuppe: Fisk.

Blandet salat.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Quiche: Egg med div fyll.

Ovnsbakt laks: Fisk med agurksalat, mandelpotet og rømme: Laktose.

Blandet salat.

Kyllingsalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Karbonader med ertepure, mykstekt løk, mandelpoteter og brun saus.

Sjampinjongsuppe/skogsoppsuppe: Laktose (i sesong)

Blandet salat.

Kjøkkensjefens salat

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

Cateringhusets lunsjmeny

Uke 3.

Mandag:

Indisk lammegryte med ris.

Dagens vegetarrett.

Blandet salat.

Caesarsalat med kylling og bacon (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Burrito: Gluten fylt med kjøttdeig og ferske grønnsaker.

Vegetarburrito: Gluten.

Blandet salat.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Thai green curry med kylling og ris.

Minestronesuppe: Gluten.

Blandet salat.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Kjøttboller, potetmos: Laktose, brun saus og tyttebær.

Fiskegrateng: Gluten, Fisk, Laktose med gulrøtter og eggesmør: Egg, Laktose.

Blandet salat.

Kyllingsalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Taco med «alt» tilbehør. Gluten.

Vegetartaco.

Blandet salat.

Kjøkkensjefens salat

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

 

Cateringhusets lunsjmeny

Uke 4.

Mandag:

Pasta: Gluten carbonara: Laktose.

Dagens vegetarrett.

Blandet salat.

Caesarsalat med kylling og bacon (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Chili con carne: Selleri med rømme: Laktose, tortillachips og ris.

Chili cin carne: Selleri.

Blandet salat.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Kyllinglår med bulgursalat: Hvete.

Ertesuppe.

Blandet salat.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Moussaka: Laktose.

Ovnsbakt torsk: Fisk med pesto og rotgrønnsaker.

Blandet salat.

Kyllingsalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Biff lindstrøm: Laktose med wokgrønnsaker, brun saus og potetbåter.

Spinatsuppe: Laktose.

Blandet salat.

Kjøkkensjefens salat

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

 

Uke 5.

Mandag:

Pølsefest! Med tilbehør. :Gluten.

Vegetarpølser.

Blandet salat.

Caesarsalat med kylling og bacon (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Kylling tikka masala: Laktose med ris.

Vegetar tikka.

Blandet salat.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Okseragu med pastaskruer.

Dagens suppe.

Blandet salat.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Pytt i panne med egg: Egg og rødbeter.

Fiskekaker: Laktose, Gluten, brun saus, kålstuing: Laktose og mandelpoteter.

Blandet salat.

Kyllingsalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Røkt svinekam, kålrabistappe: Laktose, brun saus og mandelpoteter.

Dagens suppe.

Blandet salat.

Kjøkkensjefens salat

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

 

 

Uke 6.

Mandag:

Pølsegrateng: Gluten.

Vegetargrateng: Gluten.

Blandet salat.

Caesarsalat med kylling og bacon (ved siden av).

Nystekt brød, smør og pålegg.

Tirsdag:

Kylling og chorizogryte med ris.

Dagens vegetarrett.

Blandet salat.

Gresk salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Onsdag:

Indonesisk braisert gryte med kjøtt og potet.

Dagens suppe.

Blandet salat.

Cobb salat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Torsdag:

Hønsefrikasse: Laktose med mandelpoteter.

Fiskegryte: Laktose, Fisk, Skalldyr.

Blandet salat.

Kyllingsalat.

Nystekt brød, smør og pålegg.

Fredag:

Lasagne: Gluten, Laktose.

Vegetarlasagne Gluten, Laktose.

Blandet salat.

Kjøkkensjefens salat

Nystekt brød, smør og pålegg.

 

For priser og bestilling klikk på Firmalunsj

 

Vegetarretter vil varieres.

I tillegg til salatene leveres bønner og andre proteiner for vegetarianere.

Salatene lever med dressing.

Salatene vil bli utvidet etter hvert.

Vi har et stort utvalg med ferskt pålegg som varieres daglig.

Det vil forekomme endringer i menyen basert på sesongråvarer ol.

Alt laget fra bunnen av på vårt kjøkken.