Vi drifter din kantine

Cateringhuset drifter små og store kantiner i Oslo og Akershus. Kontakt oss i dag på tlf 45 48 00 70 for en uforpliktende prat om hvordan vi kan drifte din kantine på en god og kostnadseffektiv måte.

 

God mat og hyggelig personale

Ved å la Cateringhuset drifte en kantine for deg kan du være sikker på at de ansatte får servert hjemmelaget og sunn lunsj hver dag. Vi lager næringsrik og smakfull mat helt fra bunnen av, og bruker råvarer med høy kvalitet – helst så kortreist som mulig. Vi har alt utstyr som trengs, og tar oss av alt fra matlaging, borddekking og opprydding. Vi har eget personell med erfaring fra både små og store kantiner, som sørger for at dine ansatte får en hyggelig lunsjopplevelse.

Les mer om Cateringhuset her

 

KANTINEMENY

Du kan velge en av våre faste firmalunsjpakker, som tar utgangspunkt i en variert 6-ukers lunsjmeny, eller vi tilpasser og lager en helt egen kantineløsning for din bedrift. Kontakt oss på tlf  45 48 00 70 for mer informasjon om priser og muligheter.

Se 6-ukersmeny 

Firmalunsjpakke 1

Dagens hovedvarmlunsj
Dagens sidevarmlunsj
Dagens spesialsalat
Blandet salat
Stort påleggsfat
Cateringhusets nybakte signaturbrød
Totalt 550 gram mat per porsjon.

Firmalunsjpakke 2

Dagens hovedvarmlunsj
Dagens spesialsalat
Stort påleggsfat
Cateringhusets nybakte signaturbrød
Totalt 500 gram mat per porsjon.

Firmalunsjpakke 3

Dagens hovedvarmlunsj
Dagens spesialsalat
Totalt 500 gram mat per porsjon.

Firmalunsjpakke 4

Dagens hovedvarmlunsj
Totalt 400 gram mat per porsjon.

Møte- eller overtidsmat?

Trenger du mat til møtet eller en gryterett til de som jobber overtid? I vår bedriftsmeny kan du blant annet velge en enkel lunsjtallerken, snitter, en av våre gryteretter eller påsmurte bagetter.

Se fullstendig bedriftsmeny her

Kontakt oss

Lunsjen er ofte arbeidsdagens høydepunkt, og ved å samle de ansatte til en hyggelig lunsj kan du både bidra til både økt trivsel og samhold. En mettende lunsj gir i tillegg mer energi, og gjør det enklere å holde effektiviteten oppe i løpet av dagen.

Ring oss i dag på tlf 45 48 00 70, så finner vi en kantineløsning som passer din bedrift!

*Egne priser gjelder for kantinedrift. Kontakt oss for et tilbud.