Catering Oslo

Info

Info og vilkår

ÅPNINGSTIDER ORDRE- OG KJØREKONTOR
Mandag – fredag 07.00 – 17.00

ÅPNINGSTIDER KJØKKEN OG TRANSPORT
Åpningstider følger etterspørsel. Cateringhuset holder stengt helligdager hvis ikke annet er avtalt.

LEIE AV PERSONELL
Antall timer ved leie av kokk, servitører og hovmester beregnes fra avreise fra vårt kjøkken. Minimum arbeidstid er 4 timer.

Leie av kokk:                               kr 600,- pr time
Leie av hovmester:                          kr 600,- pr time
Leie av servitør:                           kr 400,- pr time

MINIMUMSANTALL
Vi har satt et minimumsantall på alle bestillinger. Antall spesifiseres på produktets bestillingsside.

MENGDE/VEKT
De fleste av våre retter leveres i en fast mengde/vekt, som tar utgangspunkt i anbefalt middagsporsjon på 500 gram. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på om du har bestilt nok eller hvor mye du trenger til ditt arrangement.

Bestilling

BESTILLINGSFRIST FOR LEVERING HVERDAGER (MAN. – FRE.)
Arrangementer under 50 personer: kl 12.00 hverdagen før leveranse.
Arrangementer over 50 personer: kl 12.00 to hverdager før leveranse.
Dette gjelder også endringer av eksisterende bestillinger.

BESTILLINGSFRIST FOR LEVERING I HELGEN (LØR. – SØN.)
Arrangementer under 50 personer: kl 12.00 torsdagen før leveranse.
Arrangementer over 50 personer: kl 12.00 onsdagen før leveranse.
Dette gjelder også endringer av eksisterende bestillinger.

BESTILLINGSFRIST SELSKAPSMENYER OG STORE ARRANGEMENTER
Ved bestilling av selskapsmenyer og mat til store arrangementer med innleid personell anbefaler vi kunden å ta kontakt så tidlig som mulig, og minst én uke før arrangementet.

VIKTIG INFORMASJON OM BESTILLING
Vi oppfordrer alle våre kunder til å legge inn sin bestilling så tidlig som mulig. Ved behov kan små endringer og oppdateringer gjøres frem til den faktiske bestillingsfristen.

NB: Vi besvarer alle bestillinger/forespørsler fortløpende. Hvis du ikke får svar innen 24 timer må du kontakte Cateringhuset på nytt.

Avbestilling

AVBESTILLINGSFRISTER
Arrangementer under 50 personer: kl 12.00 to hverdager før leveranse.
Arrangementer over 50 personer: kl 12.00 tre hverdager før leveranse.
Ved avbestilling etter utløpt frist, men før avtalte leveringsdag faktureres 50 % av totalbeløpet.
Ved avbestilling på avtalt leveringsdag faktureres 100 % av totalbeløpet.
Ved avbestilling av selskapsmenyer og større arrangementer etter utløpt frist, men innen to virkedager før leveranse/service faktureres 50 % av totalbeløpet. Ved avbestilling mindre enn 2 dager før avtalt leveranse faktureres 100 % av totalbeløpet.

Priser og levering

PRISER OG LEVERING FOR BEDRIFTSKUNDER
Alle produkter rettet mot bedriftskunder; firmalunsj, bedriftsmeny, overtidsmat o.l er priset eks. mva. og levering. Dette er merket på gjeldende sider og produkter.

Levering til firma i Oslo med fast levering: kr 69,- + mva.
Levering til firma med sporadisk bestilling i Oslo: kr 95,- + mva.

PRISER OG LEVERING FOR PRIVATKUNDER
Alle priser (bortsett fra firmaprodukter) på cateringhuset.no er ink. 15 % mva. og eks. levering.

NYHET:
Vi har begynt med «Taxameter». Leveringsprisen beregnes etter kjøreavstand fra oss.

DEPOSITUM
Ved bryllup og andre store arrangementer kan det være aktuelt å etablere et depositum.

HENTING AV BESTILLING
Det er mulig å hente bestillinger hos Cateringhuset på følgende tider:

Mandag – fredag                  08.00 – 17.00
Lørdag – søndag                  11.00 – 19.00

Cateringhuset AS
Fornebuveien 40
1366 Lysaker

Praktisk informasjon ved leveranse

LEVERINGSTIDSPUNKT
Vi anbefaler våre kunder å avtale leveringstidspunkt opp til en time før selskapet starter, da leveringstiden kan variere med 15 minutter før eller etter avhengig av dagens kjøringer og trafikk. Valg av halvtimes tidsintervaller avtales ved bestilling.

KALD MAT
Kald mat kommer ferdig anrettet på fat som kunden beholder. Det vil være mulighet for å låne plastkassene* som brukes ved transport, hvis du ønsker å oppbevare fatene i disse frem til servering. Da må du selv returnere kassene til Cateringhuset innen 5 virkedager.

VARM MAT
Varm mat leveres i aluminiumformer pakket i én eller flere isoporkasser. Den holder maten varm i minst tre timer etter leveranse. Varmekassene* kan lånes, men må da returneres av kunden til Cateringhuset innen 5 virkedager.

*Kasser som ikke blir levert rengjorte og i tide vil bli fakturert følgende: Blå plastkasse 400,- Grå varmekasse 200,- Sort varmekasse 800,-

BRØD
Brød til buffetmenyer leveres helt og må skjæres opp. Dette for at brødet skal holde seg ferskt frem til servering.

KONTROLL AV LEVERANSE

Ved avvik mellom ordrebekreftelse og leveranse kontaktes Cateringhuset umiddelbart på tlf. 45480070. Dette for at vi skal kunne behandle avviket raskest mulig. Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen.

LEVERINGSTID OG FORSINKELSER
Vi leverer bestillingen innen avtalt leveringstid (+/- 15 min). Ved behov kan vi levere opp til én time tidligere. Ved forsinkelser kan kjøper kreve avslag:
45 min til 1 time forsinket -10 % på totalbeløpet
Utover en time forsinket -20 %. på totalbeløpet

Forsinkelser forårsaket av unormale trafikksituasjoner, vanskelige værforhold eller feilaktig/manglende leveringsadresse, telefonnummer etc. betraktes som Force majeure og avslag kan ikke kreves.

BETALING
Betaling skjer med faktura eller kort ved bestilling. Vi fakturerer fortløpende etter at bestillingen er mottatt. For nye kunder settes alltid forfall før levering.
Korrekt fakturaadresse med evt. referansenummer, kostnadssted eller annen merking må være avklart før levering.

Betalingsfrist v/avtale: 7 dager

Fakturagebyr: kr 39,-

Denne informasjonen trenger vi ved bestilling:

Kundenavn/Bedrift:
Tlf:
E-post:
Leveringsadresse:
Tid for levering:
Fakturaadresse:
Referanse:
Tid for retur av emballasje: