Catering Oslo Akershus

Trenger du catering i Oslo, Akershus eller nærliggende kommuner, har du kommet rett! I Cateringhuset er du som kunde i fokus. Vi jobber tett med deg for å sørge at du får den maten du ønsker og at arrangementet ditt blir en uforglemmelig begivenhet. Hos oss får du skreddersydd selskapsmat til enhver anledning; uansett om det er 2 eller 1000 gjester.

Tapas

Plukk og miks dine egne tapasfavoritter. Du vil helt klart finne en vinner i våre signaturretter! Ta en titt på våre tapasmenyer og bestill enkelt gjennom nettsiden eller ta kontakt med oss. Vår spennende tapas er perfekt når du skal servere til mange gjester!

Påsmurt

Vi tilbyr også en rekke andre catering-retter. Ønsker du påsmurt har vi snitter, bagetter, smørbrød og mye mer, lager vi det! Disse egner seg perfekt til møtemat, lunsj eller overtidsmat. Du får ferskt brød, pålegg av ypperste kvalitet og hjemmelaget tilbehør, som også egner seg til selskap. I tillegg står danske smørbrød på menyen, noe som lover en eksklusiv matopplevelse. Ønsker du godt norske smørbrød som karbonadesmørbrød, rekesmørbrød med mer, fikser vi det. Se alt vi tilbyr av på påsmurt.

Koldtbord

Koldtbord er også en klassiker vi serverer; denne passer for eksempel til en 17. mai-feiring eller konfirmasjon – egentlig enhver anledning der du venter mange gjester. Vi har godt norske utgaver og katalansk spekemat på menyen, eller kanskje havets fristelser og skalldyrbuffet faller i din smak? Enten du søker vanlig koldtbord eller noe mer eksotisk som sjømatbuffeter eller skalldyrbord, har vi noe for enhver smak!

Middag

Er du på utkikk etter lunsj eller middag, har vi alt fra gode supper til solide 3-retters menyer. Prøv vår lapskaus, viltgryte eller spicy gryterett og få en helt spesiell og smakfull opplevelse. Om du ønsker grillmat tilbyr vi fantastiske BBQ og grillmenyer til din grillfest. Leier du kokk i tillegg til catering, kan du bare lene deg tilbake i solen og nyte maten servert rett fra grillen.

Kaker

Selvfølgelig tilbyr vi kaker også – festen er ikke komplett uten! Ønsker du en god, gammeldags marsipankake eller sjokoladekake har vi det, og i tillegg lager vi helt unike spesialkaker til din anledning, uansett om det er bryllup, konfirmasjon eller annet. Ta en titt på det vi kan!

Firmalunsj

For bedrifter tilbyr vi firmalunsj som catering levert på jobben. Prøv våre ukemenyer eller møte- og overtidsmat. Vi har mange sunne varianter å velge mellom. Vi drifter også din kantine på en god og kostnadseffektiv måte om det er behov. Av personell har vi kokk, hovmester og servitør tilgjengelige for utleie.

Catering

Vi leverer catering i Oslo, Asker, Bærum, Akershus og andre nærliggende kommuner innen 100 km fra vårt hovedkjøkken i Phillip Pedersens vei 20, 1366 Lysaker.

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan lage god mat til deg!

 

Om oss

 

Cateringhuset ble startet i 2016 av meg og min kone.

 

Jeg har jobbet som kokk i 30 år. Jeg har alltid gjort catering på siden og i 2016 ble etterspørselen så stor at vi bestemte oss for å satse 100% på catering. Takket være hardt arbeid har bedriften vokst siden da, og vi har per i dag 7 ansatte, som også kan leies inn ved behov.

 

Et av målene til Cateringhuset da vi først startet opp, var at kunden skulle være fullstendig fornøyd med vår catering, og hittil har vi kun fått gode tilbakemeldinger. Tapasen vår er en sikker vinner, og vi har stort fokus på å lage mat som alle liker.

 

I 2019 flyttet Cateringhuset inn på våre helt nye lokaler på Lysaker. Der har vi et stort og moderne kjøkken som egner seg godt til catering. Vi bruker de beste råvarene til å lage maten til våre kunder, og tilbyr sunne og fantastiske måltider for enhver smak.