Catering bryllup.

– Å lage catering til bryllup er det aller beste. Det er en fantastisk opplevelse å få lov til å være med å feire en så stor begivenhet i to menneskers liv. Vi yter vårt aller beste, og samarbeider for å få dagen til å bli minneverdig for både brudepar og gjester.Stein Hansen, eier og kokk Cateringhuset

Catering Bryllup

 

Catering i bryllup – når bare det beste er godt nok

Livets fineste fest fortjener god mat og lave skuldre. Overlat lite til tilfeldighetene, og deleger bort alle små og store oppgaver. Så kan dere slappe av på selve bryllupsdagen og vite at både pynting, mat og fest blir tatt hånd om.Cateringhuset tilbyr menyer og servering til alle slags bryllup, enten dere drømmer om en storslått feiring med flere retter, eller en minnerik markering med enkel servering. Vi står for maten og catering bryllup, slik at dere kan nyte bryllupsdagen sammen med hverandre og gjestene.Bryllup

Stort eller lite?  

Cateringhuset leverer catering til bryllup på store deler av Østlandsområdet, inntil femten mil fra Lysaker. Vi leverer til både store og små bryllup, og har kjøkken med kapasitet til å lage mat til flere hundre gjester. Samtidig som vi gjerne også hjelper deg som ønsker en liten markering med god mat og drikke. Råvarene vi bruker er av høy kvalitet og så kortreist som mulig.

Levert eller servert?

På bryllupsdagen er det ekstra deilig å slippe alt ansvar, og overlate matlaging og servering til de som kan det aller best. Vi har erfarne og dyktige kokker, servitører, hovmestere og bartendere som du trygt kan gi ansvaret til. Så kan du slappe av og være fullt og helt tilstede på din egen bryllupsfest.Kanskje ønsker du å få servert et glass bobler etter vielsen, eller litt fingermat til gjestene mens dere tar bryllupsbilder. Vi kan være med fra start til slutt og gi deg en hjelpende hånd gjennom hele dagen.Har du egne servitører kan du selvfølgelig også få maten levert varm fra oss til et avtalt tidspunkt, og stå for serveringen selv. I våre varmekasser holder maten seg varm i opptil tre timer, så tilgang på elektrisitet i bryllupslokalet er ikke nødvendig. Catering bryllup.

Flere retter, grill eller gryterett til Catering bryllup

Catering bryllup

Et drømmebryllup kan være så mangt, kanskje er drømmen din en fest under åpen himmel, med fargerike lyslykter i trærne og servering av en deilig, varmende gryterett? Eller hvite duker, lekre blomsteroppsatser og en meny bestående av flere retter? Ethvert bryllup er forskjellig, og festen skal både passe til brudeparets personlighet og lommebok. Vi har forslag til mat tilpasset både store og små bryllup, og utvikler menyen sammen med brudeparet i god tid før bryllupsfesten.

Flere retter

En selskapsmeny servert én rett av gangen setter et høytidelig preg på den store dagen. Tre retter er en klassiker, med forrett, hovedrett og dessert. Vi kan også legge inn en appetittvekker før første rett, en hvilerett mellom to hovedretter, eller ost før desserten. Menyen finner vi sammen. 

Buffet

En god buffet er manges favoritt og sikrer at alle gjestene finner noe de liker. Det er uformelt og innbyr til hyppige benstrekk og en livlig prat rundt bordet. Vi lager buffeter av alle slag, og setter sammen retter etter brudeparets ønsker. Tapas er en klassiker, men også skalldyrbuffet er deilig en sommerkveld, eller dere kan velge et godt og klassisk koldtbord. 

Egen kokk i Bryllup

Drømmer du om et sommerbryllup med telt i hagen og en synlig kokk som lager maten? Vi har kokker som kan lage maten hos deg, og i et hagebryllup er grill en flott løsning. Vi stiller med både griller og dyktige og hyggelige kokker som kan grille alt fra helstekt lam eller gris, til pølser, burgere og biff. Godt tilbehør har vi også. Gjestene kan få kjøttet sitt stekt etter eget ønske, og maten blir garantert et populært samtaletema. Catering bryllup.

Allergier

Gi oss beskjed en stund i forkant av bryllupet, så tilpasser vi rettene til de gjestene som har allergier eller intoleranser. Så kan alle spise og hygge seg under bryllupsmiddagen. Vi kommer også gjerne med forslag til alkoholfrie alternativer som kan serveres før, under og etter maten.

Vegetarianer eller veganer?

Har du ønsker om en bryllupsmeny bestående utelukkende av grønnsaker og vegetar eller vegansk mat, er dette ikke noe problem. Vi setter sammen velsmakende menyer med gode råvarer som følger sesongen og dine ønsker.

Prøvesmaking til Catering Bryllup

Er du i tvil om hva du ønsker å spise i bryllupet ditt? Vi tilbyr egne smaksmenyer, slik at dere kan smake dere gjennom ulike retter før vi kommer frem til menyen i fellesskap med dere. Brudeparets ønsker er i fokus, og vi setter alltid pris på en god dialog tidlig i prosessen.

Bryllupskake

Kaken har en sentral rolle i et bryllup, og vi i Cateringhuset har en konditor som er ekspert på bryllupskaker. En klassisk marsipankake i flere etasjer er alltid populært. Du kan også bestille en egendesignet drømmekake med en form, farge eller smak som passer perfekt til akkurat ditt bryllup. Eller flere små kaker slik at alle gjestene får hver sin. Her er det nesten bare fantasien og søtsuget som setter grenser.

Nattmat

Når festen drar seg ut i de sene nattetimer er de lurt å gi selskapet litt påfyll av mat. Nå er stemningen gjerne uformell, så et enkelt spekematfat, eller en god gryterett, slik som chili con carne, er deilig å kunne servere for å gi gjestene noe å varme seg på før eventuelle nachspielinvitasjoner deles ut.

Vær tidlig ute

Populære helger fylles raskt opp med bestillinger så det lønner seg å kontakte oss tidlig i prosessen, gjerne et halvt år i forveien, så fort bryllupsdatoen er satt. På den måten får vi en god dialog og kan i fellesskap komme frem til hvilken mat og servering som passer akkurat deres bryllup.Bryllupsdagen

Trenger du hjelp til bryllupsplanleggingen eller catering bryllup?

Å planlegge et bryllup kan være både tidkrevende og til tider også slitsomt. Vi har et stort nettverk av dyktige personer som kan hjelpe til med design av innbydelser og takkekort, blomsterdekorasjoner, pynting av bord og å finne lokaler, slik at dere slipper å gjøre all planleggingen selv.Bryllup Catering