Maritakafeen

Maritakafeen

Vi i Cateringhuset gir 1 porsjon lapskaus til Maritakafeen for hver porsjon vi selger!

Du kan også bestille lapskaus direkte for levering til Maritakafeen. Bruk rabattkode: MARITAKAFE, og du får maten til halv pris.

Bestill lapskaus her:

Marita

Kafeen i Oslo sentrum har siden 1996 vært en kontaktkafé for rusavhengige og kvinner i prostitusjon.

Kafeen

«Maritakafeen er en kontakt- og motivasjonskafé drevet av Maritastiftelsen. Kafeen ble åpnet i 1996 og ligger i Oslo sentrum i et område der personer fra rus- og prostitusjonsmiljøet ofte oppholder seg. Ei gruppe ansatte og frivillige fra Maritastiftelsen hadde da siden 1994 gått oppsøkende i det samme miljøet og trengte en base for gatearbeidet. Intensjonen med arbeidet på Maritakafeen er å motivere rusavhengige og personer med prostitusjonserfaring til et liv uten rus og/eller prostitusjon. Vi tilbyr gjestene våre matservering, samtaler og gratis klær. Med andre ord dekker vi både sosiale og materielle behov. Men som en diakonal stiftelse er vi også opptatt av å dekke åndelige behov.»